sensiblu-forumul-angajatilor

Click here to edit subtitle

FORUM

Post Reply
Forum Home > Farmacisti > Sa ne cunoastem sefii: Racovita Catalin Marcel

anamaria_ssb
Site Owner
Posts: 9

Acesta este continutul text si foto al postarii de pe vechiul forum, postare apartinand utilizatorului ioana_ssb.

Sa ne cunoastem sefii: Racovita Catalin Marcel.

 

Pentru cine nu stie, Racovita Catalin Marcel este executiv manager (si) la Sensiblu (foto jos):


 
Acest om are importante atributii de control si planificare, si vine sa ne controleze pe noi farmacistii, si activitatea noastra.

 

Daca va luati dupa poza de mai sus si veti crede ca are o dominanta in ceea ce priveste sexul slab, va inselati. Omul este mult mai orientat spre afaceri.

 

Dar mai intai cate ceva despre trecutul lui.

 

Desi colaborarea sa cu Sensiblu a inceput in 1998 dupa cum singur sustine in CV, abia in anul 2000 acesta a absolvit studiile universitare.

 

Aflam ca personajul a absolvit in anul 2000 o facultate pe care din motive care ne scapa, nu o indica in niciun CV public. Apare doar ca absolvent al unei universitati obscure, apartinand sectorului invatamantului privat (da, asta ne spune multe): Universitatea Dimitrie Cantemir, Bucuresti.

 

Student mai tomnatic fiind, s-a gandit probabil sa nu piarda prea multa vreme cu invatatura. Asa ca intre timp s-a ocupat de afaceri si jurnalism.

 

Iata ce aflam din jurnalul Impact Est, care apare la Galati - orasul de bastina al personajului. Intr-un articol aparut in 2007 se spune ca "Poate ca numele Catalin Racovita nu va spune nimic, dar sa stiti ca omul este celebru, mai ales in randul ziaristilior de la Monitorul de Galati. Da, pentru ca pentru vreo 7-8 luni plus inca juma' de an a fost director al acestui cotidian patronat de Petrica Herascu. Nu de aici si-a facut insa el carca de lovele, ci de la farmaciile Sensiblu, unde este manager zonal." Cititi articolul aici.

Din acest motiv ne intrebam care sunt resorturile care il indeamna pe Racovita Catalin sa ascunda angajatorii sai din trecut. Trustul de presa Monitorul se afla printre acestia. Iata cum arata ceea ce ne prezinta Racovita Catalin:


 


 

Nemultumit fiind probabil doar de colaborarea cu Sensiblu si avand suficient timp liber care sa ii permita a se ocupa si de alte afaceri, in 2003 (in timp ce era angajat Sensiblu) acesta isi deschide inca o afacere: un SRL denumit "CATALIN RACOVITA CONSULTANTA - S.R.L." cu sediul social in Bucuresti, bd. Marasesti nr. 2, lot. 1, sectorul 4.

In acest SRL personajul nostru este asociat cu S.C. CONSUMER PRODUCT NETWORK - S.R.L., persoana juridica româna, cu sediul în Bucure?ti, bd. Mara?e?ti, nr. 2, Lot 1, sectorul 4, societate comerciala cu care Racovita Catalin isi va mai impleti afacerile oneroase si in viitor. Mai multe puteti citi in Monitorul Oficial Nr. 2460 din 14.10.2003. Click aici.

 

Dar sa ne apropiem de prezent si sa vedem si alte afaceri ale personajului Racovita.

 

Facandu-si mana de gazetar de scandal la un cotidian local renumit pentru acest lucru (Monitorul de Galati), nu a putut uita aceasta pasiune. Sesizand migrarea print-ului catre online, Racovita Catalin achizitioneaza domeniul feldefel.net si lanseaza un portal pentru "timp liber", un ghiveci informativ asupra caruia nu este timpul si locul sa ma pronunt. Numele spune totul. Iata detaliile:

 

Registrant:

 Racovita Catalin

 Blv. Marii Uniri Bl U4 Ap 95

 Galati, Galati 800329

 RO

 

 Domain name: FELDEFEL.NET

 

 Administrative Contact:

    Catalin , Racovita  

    Blv. Marii Uniri Bl U4 Ap 95

    Galati, Galati 800329

    RO

    +4.0726301226

 

Click aici pentru mai multe detalii.

 

La sectiunea Contact a site-lui se lafaie numele Racovita Catalin. Vazand multitudinea de reclame si stiri de pe site, banuiesc ca acesta ii rapeste un timp important in fiecare zi, astfel ca sarcinile sale de conducere din Sensiblu cred ca sufera cel putin de neglijare.


 


Si mai interesant este ca banner-ul Sensiblu se lafaie in partea dreapta a site-ului, intr-o pozitie privilegiata. Pentru cine nu stie, afisarea de bannere publicitare se plateste. In felul acesta racovita catalin reuseste sa castige si alte sume de bani de la Sensiblu, in afara salariului lunar.

Nu voi comenta alaturarea siglei si numelui Sensiblu de nume cu importanta locala si reputatie indoielnica, pe pagina portalului lui Racovita. Pana la urma este hotararea unor capete luminate de la departamentul Merketing si Publicitate al Sensiblu. As vrea doar sa ma asigur ca patronatul Sensiblu are cunostinta despre metodele in care personaje importante din conducerea companiei isi rotunjesc veniturile in acest fel.

Sunt sigura ca aceasta hotarare a fost luata arbitrar si in defavoarea Sensiblu. O scurta analiza a portalului feldefel.net releva pe langa cele sase backlink-uri (un artificiu imoral utilizat pentru cresterea virtuala si nereala a traficului pe site) un trafic sporadic si un numar de vizitatori unici extrem de mic. Site-ul lui Racovita este vizitat (asa cum rezulta din statistica oficiala de aici) de un numar de 15 vizitatori unici, zilnic. Cu mult mai putin decat un forum amarat de Counter Strike de cartier :) In aceasta situatie ma intreb care au fost resorturile care au determinat ca Sensiblu sa plateasca pentru afisarea unui banner pe acest site? Duplicitatea si vinovatia este echivoca si frizeaza chiar bunul simt.

Mai multe despre traficul sporadic de pe site-ul feldefel.net, aici.

 

Dragi colege, puteti vizita aici portalul lui Racovita, pentru a-i mai aduce trafic si a justifica astfel sumele primite pentru asa zisa reclama facuta companiei Sensiblu.

 

Iar acum, perla coroanei afacerilor oneroase ale lui Racovita catalin: afacerile imobiliare. Acestea sunt desfasurate in Galati si Iasi.

 

Asa cum insusi ne spune pe contul Facebook, Racovita Catalin desi este angajatul Sensiblu inca din 1998, datele sale de contact pot fi gasite pe site-urile care reprezinta afacerile sale colaterale:


 

Despre feldefel.net am mai facut vorbire. Site-ul monaghan.ro este in constructie si pare a fi o idee abandonata intre timp.

 

Pe Racovita Catalin il gasim insa asociat in alte afaceri din domeniul constructiilor. Prin EUROLAND SRL Galati (info aici) Racovita Catalin desfasoara afaceri in domeniul constructiilor (de remarcat apropierea domeniului cu cel farmaceutic). Acesta a inregistrat o serie de domenii web (case-galati.ro | casegalati.ro | apartamentegalati.ro | apartamente-galati.ro) iar oferta de afaceri este prezentata pe site-urile Euroland-construct.ro (click aici)


 Cu aceasta imagine Racovita Catalin este mult mai obisnuit, decat cu imaginea farmaciilor pe care sustine ca le coordoneaza.


 

Racovita Catalin dand indicatii pe un santier din Tecuci, in nov. 2007. Am o singura dilema: indicatiile sunt date in farmacii precum pe santier, sau pe santier ca in farmacie? Imaginea este preluata de pe site-ul sau.

 

Nu sustin nicio clipa ca personajul nostru ar face afaceri ilegale sau dubioase, mai putin chestiunea cu banner-ul Sensiblu de pe feldefel.ro si plata pentru afisarea lui.

Dilema consta in faptul ca timpul este acelasi pentru toti: o zi are doar 24 de ore. Cum reuseste sa se imparta intre atatea sarcini? Am vazut toate colegele maniera detasata si aeriana in care acesta efectueaza asa zisele controale in farmaciile pe care si asa le viziteaza rar. Si simtim toate interesul scazut pe care acesta il manifesta fata de sarcinile de serviciu.

 

Pana in vara anului trecut au existat numeroase farmacii din Iasi in care acesta nu a intrat vreodata iar personalul nu il vazuse niciodata, stiindu-l doar dupa nume. Nici macar dupa incidentul penal in care au fost implicate Dumitroaia Elena - fostul ASM Iasi - si farmacistul manager de la Iasi 5 (incident in urma caruia ambele si-au dat demisia si despre care voi da amanunte intr-o postare viitoare), Racovita Catalin nu a intetit vizitele si controalele in famacii. Drept pentru care in primavara acestui an, s-a repetat alt eveniment de natura penala la Iasi 9. Sub atenta sa supraveghere.

 

Probabil ca nicio colega nu ar fi mirata ca personajul nostru sa isi faca aparitia in farmacie, incaltat cu cizme de cauciuc si purtand o casca de protectie. Iar atunci cand inginerii se apuca de management si medicina, rezultatele nu pot fi decat cele pe care le stiti: haos, dezorganizare, erori, balbaieli. Intr-un cuvant lipsa de profesionalism. De acest lucru il acuz pe fata pe acest domn. Nu are nici pregatirea necesara, nici experienta. Iar asupra bunelor sale intentii am o mare rezerva.

 

Racovita Catalin se incadreaza insa in profilul tipic al bizonului roman care se pricepe la toate: fotbal, medicina si drept (as mai enumera jurnalismul si constructiile). Tipul sfertodoctului cu studii indoielnice (nu contest diploma sa, dar universitatea care a emis-o spune totul de la sine), insa cu prieteni bine situati. Imaginati-va ca din aceasta pozitie Racovita Catalin efectueaza acte de control si da dispozitii (?!) catorva sute de profesionisti: farmacisti si asistenti de farmacie.

 

In postarea viitoare: despre conexiunea Racovita Catalin - Dumitroaia Elena.

 

 

--
May 4, 2012 at 5:07 PM Flag Quote & Reply

anamaria_ssb
Site Owner
Posts: 9

Acesta este textul raspunsului colegei ioana_ssb la postarea altui utilizator. Doar continutul acestor doua texte a fost salvat de pe vechiul forum. Scuze pentru eventualele neplaceri.

@rbk:

In partea asta a tarii am avut si avem probleme. Generate chiar de managementul defectuos. Un scurt exemplu: chiar sub nasul domniei sale, fostul ASM Iasi si un manager de farmacie au prejudiciat Sensiblu cu sume consistente, prin manopere frauduloase care cad sub incidenta legii penale. Voi descrie intr-o postare viitoare cele intamplate sub atenta lui supraveghere. Stiu ca vestile circula repede in lant, si stiu ca ati auzit despre intamplarile din vara trecuta, de la Iasi.

 

Mai trebuie sa stii ca orice cetatean roman - si mai ales unul care are atributii de control - are OBLIGATIA LEGALA de a anunta organele de urmarire penala daca in decursul derularii activitatii sale a luat la cunostinta despre savarsirea unei infractiuni. Lucru pe care acesta nu l-a facut, din motive numai de el stiute. In intelesul legii aceasta reprezinta o infractiune. Art. 262 Cod Penal - Nedenuntarea unor infractiuni si Art. 263

Omisiunea sesizarii organelor judiciare tocmai despre asta vorbesc. Le poti consulta si tu.

 

Mai mult, o comisie de disciplina nu se poate subroga autoritatii de stat, nu are caderea legala de a cerceta fapte penale. Are insa OBLIGATIA legala de a aduce la cunostinta organelor de urmarire penala faptele de care au luat la cunostinta in virtutea exercitarii atributiilor lor. Si asta tot in temeiul articolelor pe care le-am invocat mai sus.

 

Cred ca ai inteles eronat demersul meu. Nu este vorba de invidie si nici de rautate. Nu am facut decat sa prezint niste fapte incontestabile, cu sustinere certa. Nu sunt nici pe departe gossip-uri asa cum le-ai inteles tu. Concluziile si aprecierile raman la altitudinea fiecaruia. Dar mai ales la aprecierea owner-ilor Sensiblu.

 

Despre viata personala a lui Racovita Catalin nu stiu absolut nimic, si nici nu ma intereseaza. Si probabil pe nimeni din companie, in afara celor cu care el este prieten si nu coleg. Ceea ce am prezentat in postare se refera exclusiv la viata lui profesionala, desfasurata in (mica) parte in SSB si in alte companii, simultan. Sunt sigura ca esti capabila sa faci diferenta. Iar daca nu, te rog sa ne prezinti definita in versiune personala a ceea ce intelegi tu prin viata privata sau personala. Contrar a ceea ce crezi, nu tot ceea ce se desfasoara in afara Sensiblu reprezinta viata privata. te asigur ca ownerii care citesc aceste randuri nu vor considera asa Smile

 

Trebuie sa iti dau dreptate, pentru a fi manager nu este necesara facultatea de farmacie sau medicina. Insa ai nevoie de o experienta minima in ceea ce priveste modul de functionare si gestionare a unei farmacii. Iar din modul superficial in care acesta isi executa atributiile de control si planificare, din faptul ca nu stie in care acte contabile si de gestiune sa se uite si nu le intelege semnificatia, da-mi voie sa am dubii serioase in ceea ce priveste profesionalismul lui.

 

Vreau sa iti imaginezi urmatoarea situatie petrecuta real anul trecut la Iasi, si care ar fi absolut hilara privita din exterior, daca nu ne-ar afecta pe noi toti cei din SSB: imagineaza-ti comisia de control (din care facea parte si personajul nostru) care a reusit sa caluleze cuantumul lipsei reale dintr-o farmacie, insa nu a reusit (cu documentele contabile in fata!) sa inteleaga cum a fost produs prejudiciul, desi erau suficiente documente contabile doveditoare. Pana nu au explicat angajatii neimplicati in frauda cum au decurs manoperele frauduloase, comisia nu a reusit sa intrevada mecanismul. Tare, nu?

 

Despre diferentele dintre sistemul privat de invatamant si cel de stat nu mai comentez. Le voi lasa pe colegele farmaciste sa o faca.

 

Trebuie sa iti dau iarasi dreptate: "Nu este treaba nimanui cum se descurca fiecare om si ce afaceri are." Perfect deacord cu tine. Numai ca tu nu (vrei sa) vezi intreaga poza. Privesti chestiunea doar din perspectiva ta si aduci discutia la un nivel pe care eu doresc sa il ignor din respect pentru tine.

Eu as dori sa iti imaginezi cum priveste Rojer intreaga chestiune, si ceilalti owneri ai Sensiblu. Imagineaza-ti ca ei platesc un salariu consistent acestui domn, pentru a se ocupa de problemele de management ale companiei, probleme (nu in sensul negativ) de natura complexa si care reclama un timp consistent alocat lor. Asa cum am mai spus, ziua are 24 de ore pentru noi toti. Tine de logica elementara faptul ca nu exista timpul fizic necesar indeplinirii cu profesionalism a tuturor activitatilor in care este implicat respectabilul domn. Si te mai asigur ca owner-ilor le displace profund aceasta situatie. Fa o incercare de a te pune in locul lor si vei intelege.

Cat despre weekend-urile nelucrate si viata usoara despre care vorbesti... cu atatea activitati profesionale ma indoiesc ca are macar o ora libera. Poate la pensie Smile

 

Acum va trebui sa te contrazic: ceea postam si comentam pe forum ne ajuta. Si inca mult. Inca odata te rog sa schimbi de pe faza scurta pe cea lunga: managementul defectuos poate aduce intreaga companie intr-o situatie critica pe care niciuna dintre noi nu si-o doreste. Viitorul nostru profesional si al companiei sunt strans legate si noi angajatii avem tot interesul ca Sensiblu sa mearga bine si sa inregistreze profit.

 

Banuiesc ca acest forum nu a fost infiintat pentru a fi un suport online pentru barfe. Nu avem nevoie de asa ceva, stii si tu ca in companie barfele functioneaza perfect si fara asta. Inca odata, cred ca ai inteles gresit natura forumului si a postarilor. dar ai timp sa iti revizuiesti concluziile Smile

 

Cat despre tremuratul in fata ASM-ului... asta e o alta poveste. Nu stiu exact la ce te referi, insa teama nu o poate simti decat cineva care este vinovat. Logic, nu? Oricat de draconic ar fi un ASM, atunci cand esti nevinovat cred eu ca poti sta linistita si senina. Iar daca unul dintre acestia intrece masura, aici e locul in care sa ne spui oful tau.

Inca ceva: ASM-ul este din pacate doar un fel de portavoce a celor de la centru. Un fel de releu prin care circula ordinele si dispozitiile de la centru. Puterea lor de decizie este foarte limitata si se apropie mai curand de sugestie decat de hotarare. Astept ca ceilalti ASM sa confirme, stiu ca este o nemultumire a unora dintre ei. Si asta cu atat mai mult cu cat directia in care circula informatiile prin releul denumit ASM este constant unidirectionala: de la centru catre noi. Invers nu circula decat rapoartele cerute de centru. Nemultumirile si mai ales sugestiile noastre nu isi gasesc locul in acest circuit, din motive care mie imi scapa.

 

In loc de incheiere: a spune lucrurilor pe nume inseamna obiectivitate, nu rautate. Stiu ca... stii asta :)


May 4, 2012 at 5:25 PM Flag Quote & Reply

geo_ex.ssb
Member
Posts: 8

cata dreptate ai in tot ceea ce ai postat ana! :) 

as putea completa ca a spune lucrurilor pe nume=demisie fortata :)

In SSB nu ai voie sa "deschizi gura", sa iti exprimi opinia, tu nu, doar sefii mari au voie :))

felicitri pt curaj, pt initiativa si pt timpul pierdut....si sper sa se vada si unele schimbari.....

May 5, 2012 at 2:56 AM Flag Quote & Reply

anamaria_ssb
Site Owner
Posts: 9

geo_ex.ssb at May 5, 2012 at 2:56 AM

cata dreptate ai in tot ceea ce ai postat ana! :) 

as putea completa ca a spune lucrurilor pe nume=demisie fortata :)

In SSB nu ai voie sa "deschizi gura", sa iti exprimi opinia, tu nu, doar sefii mari au voie :))

felicitri pt curaj, pt initiativa si pt timpul pierdut....si sper sa se vada si unele schimbari.....

Postarea cu pricina nu imi apartine, toata munca de documentare si meritul postarii revine colegei Ioana, de la Iasi. O astept sa se inscrie si pe noul forum, sa continue seria dezvaluirilor, asa cum a promis.
Faptul ca acum poti vedea acel text si materialul foto care il insoteste se datoreaza salvarii bazei de date de pe forumul precedent. Pentru ca Ioana nu s-a inscris inca aici, mi-am permis sa repostez textul. Motivul este unul singur: acesta a atras un numar de peste 2000 de accesari in 48 de ore.

In alta ordine de idei, sper ca anonimatul postarilor asigurat de maniera in care este conceput forumul va dezlega limbile si vom afla amanunte care sper sa ajute la remedierea sitiatiei tensionate de la nivelul angajatilor.

May 5, 2012 at 8:53 AM Flag Quote & Reply

geo_ex.ssb
Member
Posts: 8

Am inteles. Felicitari pt amandoua!

Dar se pare ca nimeni nu a adus in discutie inca o "afacere" a domnului executiv manager....si anume proprietar de farmacie (bineinteles nu SSB) :)

 

 

May 5, 2012 at 9:34 AM Flag Quote & Reply

Ioana SSB
Member
Posts: 9

Asa cum am promis, voi continua cu episodul doi - DUMITROAIA CHIRILA ELENA (fortul ASM Iasi) si conexiunea cu Racovita Catalin.

Ma voi rezuma la a prezenta doar fapte, evenimente si informatii certe, verificabile usor. Ma voi stradui sa nu va prezint pareri si nici aprecieri personale. Concluziile insa va voi lasa pe voi membrele forumului sa le trageti.

Asadar...

Multe dintre noi am primit cu surprindere (si chiar cu mahnire) vestea demisiei ASM-ului Iasi, impreuna cu farmacistul manager de la Iasi 5, Corina. Trebuie sa recunosc ca demisia simultana a celor doua a parut suspecta, fapt care a determinat o multime de barfe in zona Iasi. Multe dintre ele nu corespund situatiei reale. Iar demisia lor aduce mai curand a... demitere.

 

Dar iata faptele:

Incepand cu anul 2003 DUMITROAIA CHIRILA ELENA a fost angajat al Sensiblu, asa cum rezulta de aici.

Banuiesc ca aveti cunostinta despre prevederile contractului de munca, care interzice desfasurarea oricarei alte activitati farmaceutice pe parcursul derularii contractului cu Sensiblu.

Ignorand aceste prevederi, in anul 2006 DUMITROAIA CHIRILA ELENA a inceput activitatea farmaceutica in paralel cu functia detinuta la Sensiblu. Astfel, prin actul aditional din 13.10.2006 publicat in M.O., devine administratorul societatii SC BRAMOFARM SRL, cu sediul social la locuinta sa. Actul de cesiune este modalitatea juridica prin care ASM-ul Sensiblu a devenit concomitent si patronul SC BRANOFARM SRL, societate care avea acelasi obiect de activitate ca si Sensiblu SRL: comercializarea cu amanuntul a produselor farmaceutice si non farmaceutice. Mai pe scurt, concurenta. De aici inainte conflictul de interese si incalcarea prevederilor contractuale cu Sensiblu tin de domeniul evidentei.

Actul aditional prin care DUMITROAIA CHIRILA ELENA a devenit administratorul SC Bramofarm SRL poate fi consultat in Monitorul Oficial, aici.

Acesta este un print screen provenind de la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Iasi, care atesta functionarea Bramofarm din 2006:

 


 

Click aici pentru detalii.

In anul 2010 SC BRAMOFARM SRL (afacerea lui DUMITROAIA CHIRILA ELENA) apare inregistrata la CAS Iasi ca activand la domiciliul ei (click aici)


In anul 2011 sora lui DUMITROAIA CHIRILA ELENA (Dumitroaia Ancuta) a fost angajata la Sensiblu in calitate de consultant cosmetice. Fiind studenta la UMF Iasi, aceasta venea foarte rar la serviciu, insa nimeni nu indraznea sa intrebe de ce... Era protejata ASM-ului. Salariul insa il incasa complet. Deasemeni, Dumitroaia Ancuta este prietena cu Racovita Catalin, fapt verificabil pe contul Facebook al celor doi pana acum 24 de ore, cand Racovita Catalin si-a sters contul :)


 In acest timp, DUMITROAIA CHIRILA ELENA s-a inrudit cu managerul de farmacie de la Iasi 5 de la acea vreme (Corina), careia i-a botezat unul dintre copii.

 Acum faptele. Modul in care se desfasura "aprovizionarea" farmaciei Bramofarm:

 Incepand cel putin cu anul 2011, sotul lul DUMITROAIA CHIRILA ELENA venea regulat la farmacia Iasi 5, de obicei la sfarsitul programului. Si intotdeauna pe la intrarea din spate. In farmacie il astepta o lista cu produse farmaceutice intocmita de farmacistul manager Iasi 5 (Corina). Colegele erau obligate de managerul farmaciei sa umple geanta sotului lui DUMITROAIA CHIRILA ELENA cu acele medicamente, dupa care acesta pleca fara a achita nimic. Iar aceasta operatiune se desfasura aproape zilnic. Listele cu medicamentele luate (as putea spune sustrase) erau "manageriate" de managerul farmaciei. Adica facute disparute.

De regula geantile sotului lui DUMITROAIA CHIRILA ELENA erau umplute de o singura colega (nu am sa ii dau numele acum), aflata in relatii apropiate cu managerul de farmacie. Ulterior, dupa demiterea managerului de farmacie si a ASM-ului DUMITROAIA CHIRILA ELENA, aceasta a fost numita manager de farmacie la Iasi 5, desi aceasta participase in mod direct la sustragerea produselor iar Racovita Catalin cunostea acest lucru, din relatarile ei (a recunoscut cu ocazia anchetei interne) si ale colegelor. Nutresc convingerea ca aceasta numire a avut loc fara stiinta d-lui Uta, fiind o hotarare unilaterala a lui Racovita Catalin. Motivele pentru care acesta a operat acesta numire le veti trage fiecare in parte...

Lipsurile la inventar din farmacia Iasi 5 au inceput a fi imputate colegelor care lucrau acolo, in mod ilegal si abuziv (fara a exista inregistrata oficial o lipsa la inventar si fara vreo decizie de imputare - ASM-ul DUMITROAIA CHIRILA ELENA le calcula salariile diminuate in mod abuziv!). Va rog sa va imaginati revolta si frustrarile acumulate de personalul de la Iasi 5, care era nevoit a plati furturile managerului de farmacie si ale ASM-ului...

Printr-o nefericita intamplare pentru cele doua "afaceriste", toate acestea au ajuns la cunostinta patronatului. Cele doua partenere de afaceri dubioase au incercat recuperarea unei parti a lipsei la inventar prin manevre ce prin ele insele intrunesc elementele constitutive ale unor infractiuni grave (fals, uz de fals, gestiune frauduloasa, evaziune fiscala, instigare la fals, instigare la gestiune frauduloasa) si care implica medici de falimie si alte persoane.

Restul il cunoasteti... Ati ramas surprinse cand ingenuul ASM  DUMITROAIA CHIRILA ELENAsi farmacistul manager si-au dat "subit" demisia.

Din ceea ce stiu (sper sa nu gresesc) fetele care lucreaza la Iasi 5 nu si-au primit nici acum inapoi banii retinuti abuziv din salariu timp de mai multe luni de zile... Desigur, aceasta este tot o prerogativa a lui Racovita Catalin. Acestea nu au fost gasite vinovate de catre comisia de control sosita de la Bucuresti.

Sunt deasemeni curioasa de rezultatele unui control financiar-contabil la farmacia Branofarm SRL, avand in vedere modul in care produsele sustrase de la Sensiblu intrau in gestiunea acestei farmacii.

Acestea sunt faptele. Legatura lor cu Racovita Catalin tine de domeniul evidentei si ridica anumite intrebari certe:

 

1. In calitatea sa de manager executiv, Racovita Catalin are (sunt tentata sa scriu "avea") urmatoarele atributii, conform fisei postului:

 - Organizeaza si coordoneaza activitatea de gestiune marfa in farmaciile pe care le coordoneaza, conform normelor interne si celor legale;

 - Coordoneaza, supervizeaza si evaluaza angajatii din subordine;

 - Verifica respectarea regulilor si procedurilor procedurilor de lucru;

 

In lumina acestor atributii, Racovita Catalin avea datoria sa stie despre lipsurile din gestiunea Iasi 5, sa ceara explicatii si sa rezolve problema. De ce nu a facut acest lucru?

2. Desi a luat la cunostinta in mod direct de implicarea farmacistei de la Iasi 5 in sustragerea produselor farmaceutice, acesta nu numai ca nu a sanctionat-o (acest lucru cadea tot in atributiile lui directe), dar a numit-o si farmacist manager! Care sunt motivele pentru care a facut acest lucru?

3. Desi a aflat in mod direct din relatarile colegelor despre fraudarea Sensiblu de catre ASM-ul DUMITROAIA CHIRILA ELENA, prin plata unor salarii necuvenite si neconforme cu prezenta la locul de munca a sorei acesteia (Dumitroaia Ancuta), acesta nu a luat nicio masura pentru recuperarea prejudiciului. De ce? Si asta in timp ce se cauta numeroase cai de scadere a salariilor, pe care le cunoasteti deja...

4. In virtutea calitatii sale de cetatean roman, Racovita Catalin avea obligatia de a anunta organele de urmarire penala despre infractiunile de care a luat la cunostinta, cu ocazia exercitarii atributiilor sale de serviciu. De ce nu a facut-o? Necunoasterea legii (de catre el) nu poate fi invocata in aparare, si nu reprezinta un motiv de neincepere a urmaririi penale.

Desigur apreciez intelepciunea, tactul si eleganta de care a dat dovada conducerea Sensiblu, oferind celor doua afaceriste posibilitatea de a-si da demisia, pastrand aparenta unui act voluntar si salvandu-le demnitatea si desigur cariera profesionala. Doar ca debarasarea de cei vinovati a fost limitata doar la cei care au savarsit direct faptele, lasand nesanctionati pe cei in a caror atributii de serviciu cadea verificarea celor gasiti vinovati. Iar Racovita Catalin se afla printre ei.

Stiu ca o parte dintre voi veti spune ca rufele se spala in familie, si nu ar trebui sa scriu asa ceva pe forum chiar daca toate cele expuse corespund adevarului. Dar va rog pe voi colegele si colegii mei sa va ganditi la cine ati apela ca sa sesizati fraudele? Ati instiinta sefii pe linie ierarhica? Ati trimite un email lui Racovita Catalin?! Mai sus? Banuiesc ca sunteti familiare cu demisiile in alb sosite in plic, atunci cand semnalati probleme asupra carora conducerea doreste sa pastreze tacerea.

Din cauza neincrederii in conducerea centrala am apelat la aceasta metoda. Eu sunt incredintata ca toate acestea vor ajunge acolo unde trebuie, la factorii majori de decizie si la patronat (ei fiind in cele din urma cei care iau decizia inlaturarii nedreptatilor si a incheierii colaborarii cu cei care se fac vinovati).

Actiunile mele nu urmaresc prejudicierea imaginii publice a Sensiblu. Imaginea companiei este umbrita chiar de catre cei care comit faptele pe care le-am descris mai sus. Iar pastrarea lor in companie va continua sa aduca prejudicii de imagine substantiale, alaturi de inconfortul si frustrarile pe care le simt angajatii.

Dar daca cei din conducerea centrala vor considera oportun sa continue colaborarea cu Racovita Catalin, inseamna ca atitudinea si actiunile lui sunt un exemplu bun de urmat in companie. Asadar, va invit pe toate colegele si colegii mei sa faceti exact cum a facut el :)

 

Cateva aprecieri jueidice, in urma consultarii cu un avocat:

Faptele fostei manager de farmacie intrunesc elementele constitutive ale urmatoarelor infractiuni:

 - fals material in inscrisuri oficiale prev. de art. 288 Cod Penal;

 - fals intelectual prev. de art. 290 Cod Penal;

 - uz de fals prev. de art. 291 Cod Penal (amanunte aici)

 - gestiunea frauduloasa, prev. de art. 214 Cod Penal;

 - delapidare, prev. de art. 215 indice 1 Cod Penal;

Faptele fostului ASM Iasi intrunesc elementele constitutive ale urmatoarelor infractiuni:

 - instigare la gestiune frauduloasa, prev. de art. 25 Cod penal, cu trimitere la art. 214 Cod Penal;

 - instigare la delapidare, prev. de art. 25 Cod penal, cu trimitere la art. 215 indice 1 Cod Penal;

 - evaziune fiscala, prev. de art. 9, alin.1 lit. b din Legea Nr. 241/2005 privind combaterea evaziunii fiscale.

Faptele sotului fostului ASM Iasi intrunesc elementele urmatoarelor infractiuni:

 - complicitate la gestiune frauduloasa, prev. de art. 26 raportat la art. 214 Cod Penal;

Faptele lui Racovita Catalin intrunesc elementele constitutive ale urmatoarelor infractiuni:

 - nedenuntarea unor infractiuni, prev. de art. 262 Cod Penal;

 - omisiunea sesizarii organelor judiciare, prev. de art. 263 Cod Penal.

Despre reaua credinta si complicitatea lui Racovita Catalin nu mai fac vorbire. Las pe fiecare din voi sa traga propriile concluzii.

Faptele penale mai sus descrise nu sunt prescrise, iar raspunderea penala a celor enumerati poate fi oricand antrenata. Chiar acest text poate reprezenta baza unei sesizari din oficiu a organelor de urmarire penala.

Au fost trimise mail-uri continand link-uri si informatii catre toate ziarele locale din Galati (Inclusiv Monitorul :) ) si Iasi. Interesul lor este la cote maxime, au solicitat deja mai multe amanunte.

Va urma episodul trei. Va voi informa cu privire la afacerile farmaceutice din Galati ale lui Racovita Catalin, altele decat cele derulate cu Sensiblu. Deasemeni veti afla care este metoda prin care poti accede fulminant in postul de ASM, direct de pe bancile facultatii de... metalurgie. Da, in Sesniblu se poate, daca ai o pila acolo unde trebuie. Si daca esti prieten cu Racovita Catalin.

May 5, 2012 at 8:58 PM Flag Quote & Reply

Ioana SSB
Member
Posts: 9

Anamaria, iti multumesc pentru recuperarea postarilor mele de pe vechiul forum!

May 5, 2012 at 9:20 PM Flag Quote & Reply

vlad
Member
Posts: 4

in primul rand hai sa clarificam niste lucruri:

1. ioana este EX SSB deoarece a fost data in judecata in urma prejudiciului adus farmaciei! mai exact a fost prinsa furand in iasi 5!

2. anamaria este EX SSB deoarece sub nasul ei s-au desfasurat actiuni de frauda pe care nu ca le-a admis, pur si simplu nu a stiut despre ele,si dat fiind faptul ca era dirigintele farmaciei a trebuit sa plateasca!

3. frustrarea oanei e de inteles....dar.....draga ioana....spune-ne tu, de ce ai asteptat atat de mult timp pana sa deschizi gura? daca totul era atat de evident de ce nu a deschis nimeni gura pana acum? de frica? despre ce vorbim noi aici? dar suntem oameni maturi sau gaini?

4. sincer din calitatea mea de fost angajat, aceste postari sunt doar o cale de razbunare si de revarsare a unei furii! si oameni buni: razbunarea este arma prostilor!

5. pe catalin l-am cunoscut personal: e un om care a plecat de jos, e un om caruia ii place viata si care stie sa faca bani! atat domnul uta cat si alti mari directori de la ssb ii stiu valoarea! 

un sfat personal pentru anamaria si ioana: razboiul pe care l-ati pornit e usor de dus din fata calculatorului postand numeroase calomnii,stand ascunse in spatele anonimatului. nu stiu ce urmariti, care este targetul vostru, dar atat va spun: ca DUMNEZEU NU DOARME!!! mi-e mila de voi

si daca aveti caracter,lasa-ti si postarile ce nu va convin!!

mult succes in daramarea regatului!:)))))


May 6, 2012 at 4:32 AM Flag Quote & Reply

vlad
Member
Posts: 4

inca ceva: dovezi aveti?

ca pozele postate sunt poze de-ale lui catalin din vacante care erau postate pe fbk.adica erau accesibile oricui!!!

articolul din monitorul de galati era despre membrii clubului rotary,care e un club de fitzosi din galati,destinat doar persoanelor cu un anumit statut financiar.si in articolul respectiv erau mai multe personaje mentionate. nu era un articol doar despre catalin racovita!

poze cu omul pe santier?!?!?! serios??? voi chiar vorbiti serios?!?!?!acte fratilor cum ca este cum spuneti voi!!! ca asa din vorbe.....stiti voi...vorba multa saracia omului

ca asm-ul avea farmacie? si? farmacia e  in afara iasului!!! e o farmacie de tara,de sat,care nu intra in aceeasi categorie ca si ssb-urile! nu e nici un conflict de interese!

iar faptul ca sora asm-ului a lucrat la sensiblu deasemenea este o informatie accesibila care nu a fost ascunsa.

situatia in care va puneti este penibila si nu va ajuta cu nimic!


May 6, 2012 at 6:32 AM Flag Quote & Reply

geo_ex.ssb
Member
Posts: 8

vlad .... hai sa lamurim cine esti si tu pana la urma....vad ca ai avut grija sa "lamuresti" cine sunt fetele... dar tu, cine estï? avocatul lui raco? sau doar ti-ai schimbat numele? :)

inca ceva: corect este "lasati", si nu "lasa-ti" cum scrii tu...s-ar presupune ca in atatia ani de carte ar trebui sa existe un minim de informatii acumulat....aveam pretentii, ce naiba?

May 6, 2012 at 10:29 AM Flag Quote & Reply

geo_ex.ssb
Member
Posts: 8

apropo cam multe detalii stii tu despre acest subiect, in calitate de fost angajat si atat mai "vlad"..sau ma insel?

May 6, 2012 at 10:31 AM Flag Quote & Reply

vlad
Member
Posts: 4

te macina,nu?:lol:

nu sunt avocatul nimanui! sunt farmacist de profesie.:Dsi ce sa zic ,daca singurul lucru la care ai avut raspuns a fost o banala greseala de scriere...deja inseamna multe

iar subiectul asta deja ma plictiseste!  tot ce se intampla in ssb se aude in toate lanturile!iar toate aceste dezvaluiri senzationale ne distreaza maxim! adica: cu ce isi ocupa angajatii ssb timpul!?!?!?!

ideea e ca daca ar fi adevarate aceste acuzatii,ar fi in regula, dar  nu sunt! sunt doar speculatii si diverse aspecte puse intr-o anumita lumina ca sa para scandalos!


May 6, 2012 at 1:06 PM Flag Quote & Reply

Ioana SSB
Member
Posts: 9

vlad at May 6, 2012 at 4:32 AM

in primul rand hai sa clarificam niste lucruri:

1. ioana este EX SSB deoarece a fost data in judecata in urma prejudiciului adus farmaciei! mai exact a fost prinsa furand in iasi 5!

2. anamaria este EX SSB deoarece sub nasul ei s-au desfasurat actiuni de frauda pe care nu ca le-a admis, pur si simplu nu a stiut despre ele,si dat fiind faptul ca era dirigintele farmaciei a trebuit sa plateasca!

3. frustrarea oanei e de inteles....dar.....draga ioana....spune-ne tu, de ce ai asteptat atat de mult timp pana sa deschizi gura? daca totul era atat de evident de ce nu a deschis nimeni gura pana acum? de frica? despre ce vorbim noi aici? dar suntem oameni maturi sau gaini?

4. sincer din calitatea mea de fost angajat, aceste postari sunt doar o cale de razbunare si de revarsare a unei furii! si oameni buni: razbunarea este arma prostilor!

5. pe catalin l-am cunoscut personal: e un om care a plecat de jos, e un om caruia ii place viata si care stie sa faca bani! atat domnul uta cat si alti mari directori de la ssb ii stiu valoarea! 

un sfat personal pentru anamaria si ioana: razboiul pe care l-ati pornit e usor de dus din fata calculatorului postand numeroase calomnii,stand ascunse in spatele anonimatului. nu stiu ce urmariti, care este targetul vostru, dar atat va spun: ca DUMNEZEU NU DOARME!!! mi-e mila de voi

si daca aveti caracter,lasa-ti si postarile ce nu va convin!!

mult succes in daramarea regatului!:)))))


Draga Catalin (sau vlad daca preferi),

 

1. Spre dezamagirea ta, nu am sa cad in capcana. Nu doresc sa iti confirm sau nu relatiile mele actuale cu ssb. Foloseste-ti inteligenta si afla singur. Faptul ca am informatii proaspete si de la nivel inalt sunt un indiciu :)

Concluzia insa ca nu mai lucrez la ssb nu stiu de unde ai tras-o. Poate ne spui si noua.

In alta ordine de idei, singura farmacista care a fost data afara de la Iasi 5 este tocmai farmacista diriginta. Daca exista sau nu un proces impotriva sa, nu stiu. Tu esti singurul care se pare ca stii lucrul asta, fapt care ti-a dat de gol identitatea adevarata. Jalnic... Zau, ma astept la mai mult de la tine!

Sunt surprinsa ca nu iti mai amintesti (a trecut mai putin de un an, dar ai circumstante atenuante de la mine, ai fost mult prea ocupat cu afacerile celelalte care cu siguranta sunt mai importante decat Sensiblu) ca Corina NU A FOST PRINSA de nimeni. A FOST PARATA. Daca era sa o prinzi tu, si acum mai fura linistita :)

 

Dar daca e sa ne luam dupa logica ta (mai bine taceai :) ) inseamna ca si tu Racovita Catalin esti vinovat pentru fraudele petrecute tot sub... nasul tau :) Ca sa te citez: "nu ca le-a admis, pur si simplu nu a stiut despre ele" Asadar, esti in culpa si vei raspunde. Si asta gratie logicii tale. Bravo!

 

2. Despre Anamaria nu stiu. O poti intreba personal :)

Gura au mai deschis-o si altii pana acum. Iar tu stii asta :) Stii ca impotriva ta au mai fost trimise plangeri la Bucuresti. Doar ca acele colege au primit inapoi o cerere de demisie in alb, in loc de raspuns. Stii si de ce s-a intamplat acest lucru. Ei bine, ajutorul pe care l-ai avut pana acum, nu va mai exista. Nu va mai risca nimeni sa intinda mana unui om compromis moral si profesional. Iar faptul ca acum exista acest forum nu este probabil decat rezultatul acestui comportament.

Trebuie sa intelegi ca ceea ce ai facut prin derularea afacerilor dezvaluite (si mai ales cele din domeniul farmaceutic) pentru patroni reprezinta o tradare. Iar lor nu le plac tradatorii. Vei vedea dealtfel...

Acum am "deschis gura" cum spui tu, in mod public pentru ca abia acum ni s-a oferit ocazia asta. Daca mai ai putere, verifica datele forumului. Am postat de cum a aparut forumul.

 

3.Nu inteleg de ce in calitatea ta de "fost angajat" te mai intereseaza problemele noastre, mai ales ca asa cum spui tu (si noi te credem!) ai parasit ssb in conditii decente :) Logica subtire pe care o folosesti e transparenta pentru oricine. Sincer, am pretentii de la tine.

 

4. Am serioase dubii cu privire la advarata ta identitate. Stilul ne pare foastre cunoascut :) I-a sa vedem... Catalin?! Din perspectiva asta este ok sa incepi sa gandesti deja ca un fost angajat ssb :)

 

5. Faptul ca "l-ai cunoscut" pe Catalin (presupunand ca te credem) nu are nicio relevanta. Si nici de unde a plecat. Si nici cati bani are. Incercarea ta are aspectul hilar a unor circumstante atenuante intr-un proces, cu care incerci sa imbunezi judecatorii :) Nu tine insa.

Nici valoarea lui de care vorbesti, nici vechimea in firma si nici functia nu au nicio importanta, atat timp cat a incalcat grav si flagrant dispozitiile contractului individual de munca. Si te asigur ca patronilor nu le place acest lucru.

 

Amenintarea cu pedeapsa lui D-zeu  este replica oamenilor care nu au contraragumente de nici un fel. Asa cum nu ai nici tu. Te intelegem ca esti frustrat si ca nu mai ai liniste. Dar ti-ai facut-o cu mana ta :)

 

Nefiind administratorul forumului, nu am nicio putere sa sterg postarile. Nici macar pe ale mele nu le mai pot sterge. Doar Anamaria poate face asta, dar sunt convinsa ca le va lasa. Este o femeie de caracter si nu cred ca se va cobora la tine.

 

Noapte buna. Desi... nu cred ca o vei avea :)

May 6, 2012 at 4:19 PM Flag Quote & Reply

Ioana SSB
Member
Posts: 9

@geo_ex.ssb: putem sa ii acordam circumstante atenuante lui Racovita (sau vlad, daca insista): la Dimitrie Cantemir te intreaba numai de bani, nu de gramatica!
Si eu ma indoiesc ca cineva care a absolvit fac. de farmacie poate face asemenea greseli. In plus, se observa ca nu are exercitiul scrisului la tastatura: habar nu are de regulile de folosire a spatiului de dupa virgula, etc. Despre gramatica nu mai comentez. Se da singur de gol :)

May 6, 2012 at 4:26 PM Flag Quote & Reply

Ioana SSB
Member
Posts: 9

vlad at May 6, 2012 at 6:32 AM

inca ceva: dovezi aveti?

ca pozele postate sunt poze de-ale lui catalin din vacante care erau postate pe fbk.adica erau accesibile oricui!!!

articolul din monitorul de galati era despre membrii clubului rotary,care e un club de fitzosi din galati,destinat doar persoanelor cu un anumit statut financiar.si in articolul respectiv erau mai multe personaje mentionate. nu era un articol doar despre catalin racovita!

poze cu omul pe santier?!?!?! serios??? voi chiar vorbiti serios?!?!?!acte fratilor cum ca este cum spuneti voi!!! ca asa din vorbe.....stiti voi...vorba multa saracia omului

ca asm-ul avea farmacie? si? farmacia e  in afara iasului!!! e o farmacie de tara,de sat,care nu intra in aceeasi categorie ca si ssb-urile! nu e nici un conflict de interese!

iar faptul ca sora asm-ului a lucrat la sensiblu deasemenea este o informatie accesibila care nu a fost ascunsa.

situatia in care va puneti este penibila si nu va ajuta cu nimic!


Hihi!

Tonul tau s-a cam ridicat, Catalin. Iar nervii nu ajuta la autocontrol. Drept pentru care ai facut niste greseli de logica si te-ai dat de gol. Dar te iertam, ai scuza ca nu ai dormit noaptea trecuta. Si te intelegem. Iar daca ti-ai facut putin curaj ca sa scrii cu ceva alcool, iti scuzam si agramatismul :)

 

Acum calmeaza-te si citeste:

 

Sigur ca avem dovezi. Daca nu ai aflat inca, un site nu e tot una cu o societate comerciala. Poti sterge un site (ai si facut-o deja cu toate, inclusiv contul Facebook) dar nu poti sterge referintele despre el (link-urile sunt perfect valide). Incearca sa cauti pe Google despre http://www.euroland-construct.ro si vei vedea. Cautarea foto este si mai edificatoare, vor apare inclusiv pozele postate de mine. Trebuie sda recunosti ca a fost o idee copilareasca sa stergi site-urile si nu nai facut decat sa amplifici suspiciunile asupra ta prin aceasta actiune, si sa confirmi duplicitatea si vinovatia ta.

Nu poti sterge nici notificarile si inregistrarile oficiale ale societatilor comerciale.

Ce parere ai de dovada asta? Suficient? Si asta in timp ce asociatul Postolache Marius-Gabriel lucra si el la Sensiblu...

Sper ca intelegi ca nu are nicio importanta website-ul pe care l-ai sters. Dovezile afacerilor tale sunt clare. Nu poti contesta asta.

Mai ramane doar o intrebare: de ce ai sters site-urile?! Frica se pare ca ti-a paralizat judecata. Nu vei putea sa stergi actele oficiale, oricat te-ai stradui.

Si inca ceva: Pe Roger si Walid nu ii intereseaza site-urile tale. Dar afacerile paralele in care esti implicat, cu siguranta. Si mai ales cele farmaceutice, ale tale si ale asociatului Postolache Marius-Gabriel.

 

Stim ca pozele sunt de pe Facebook. Le-am postat doar pentru a-l face cunoscut pentru colegele care nu il stiu, ca tot sa crede mare crai :) Intrebarea mea este insa: de ce si-a sters contul Facebook, la 48 de ore de la aparitia forumului nostru? Ai? Ii este rusine cu mediul lui social? Isi repudiaza prietenii? Sau doar incearca sa se ascunda, fara prea mari rezultate? Este prea tarziu pentru asta...

 

Stim ca articolul din ziarul local de Galati (nu Monitorul, cum gresit ai inteles) este despre Clubul Rotary. Dar citeste cu atentie ce se scrie despre tine Racovita, si mai ales despre cum ti-ai facut banii. Nu noi o spunem...

Si inca ceva: membrii Rotary nu sunt niste fitosi. Si nu sunt doar din Galati :) Daca pentru asta te-ai inscris acolo, imi pare rau pentru tine. Vezi multe si intelegi putine. Asa ca si la controlul in farmacii :)

 

Acte pe poze? Ha! Este un screen capture de pe site-ul lui Racovita, sters intre timp. Si este o capcana in care ai cazut ca un gugustiuc :) Cei doi oameni din foto sunt cu spatele, pot fi identificati mai greu. Doar tu insuti Racovita, poti spune daca esti sau nu acolo. Ai muscat-o rau de data asta :)

 

Mai omule... am inteles ca la momentul scrierii postului erai "emotionat etilic" si ca ai uitat de semnele de punctuatie si de gramatica. Dar sa uiti de obligatiile si mai ales interdictiile pe care le ai atunci cand esti angajat Sensiblu, asta nu se poate! Se vede ca ai tot mai putina tangenta cu Sensiblu. Obisnuieste-te cu asta, in curand nu vei mai avea deloc :)

Nimeni dintre angajatii Sensiblu nu are voie sa isi deschida o farmacie, conform contractului. Faptul ca e sau nu la tara nu are nicio relevanta. Dar daca e sa ne luam dupa tine Racovita, iata:

 

Dragi colege, din dispozitia d-lui director executiv Sensiblu Racovita Catalin, aveti voie ca de acum inainte sa va deschideti farmacii, in zona rurala! Tare nu?

 

Despre sora ASM-ului de unde stii... "vald"? In afara de cativa oameni si tu Racovita, nimeni nu stia despre asta. Iarasi te-ai dat de gol :)

Problema nu este ca s-a ascuns sau nu acest fapt, ci ca distinsa domnisoara primea salariu de la Sensiblu, in timp ce statea acasa cas a invete, sau era la facultate. Pe la serviciu dadea foarte rar.

 

Ca sa inchei ca tine: situatia in care te pui este penibila si nu poti da vina pe alcool, chiar daca ai sarbatorit Ziua Barbatului. Si nu te ajuta cu nimic. Dar ne ajuta pe noi :) Pentru ca ai facut cele mai proaste miscari posibile. Nu stii sa gestionezi o situatie de criza domnule "manager", nici macar cand este vorba despre tine :)

 

Un sfat: demisia. Cat timp mai poti...

 

PS: sa vezi ce prieten bun iti va fi de acum inainte Marius Postolache (Project Manager-ul de la Mediplus Exim Chisinau). L-ai tras dupa tine. Si va fi alaturi de tine. In episodul trei :)

May 6, 2012 at 7:25 PM Flag Quote & Reply

vlad
Member
Posts: 4

:lol::lol::lo:

asta am starnit eu? waw! chiar ma pricep sa zic:))))

draga mea: nu sunt catalin!! oups! eroare! si who the f*** is marius postolache?

si ca sa te citez: ha! nu te-ai prins!

dar acum am inteles mai bine situatia!!! tu vrei sa se faca dreptate!! tu vrei sa faci dreptate!

bine, bine draga! succes!

May 7, 2012 at 12:31 PM Flag Quote & Reply

anamaria_ssb
Site Owner
Posts: 9

vlad at May 7, 2012 at 12:31 PM

:lol::lol::lo:

asta am starnit eu? waw! chiar ma pricep sa zic:))))

draga mea: nu sunt catalin!! oups! eroare! si who the f*** is marius postolache?

si ca sa te citez: ha! nu te-ai prins!

dar acum am inteles mai bine situatia!!! tu vrei sa se faca dreptate!! tu vrei sa faci dreptate!

bine, bine draga! succes!

Catalin...

 

Ma asteptam sa fi comentat raspunsul Ioanei. Probabil ca ara argumente nu prea ai cum sa o faci si ma bucur ca ai apelat la ratiune de data asta.

 

Ioana detine cele mai multe dintre informatii, dar pot sa iti spun despre Marius Postolache urmatoarele:

 

- pana in 2008 a fost Manager Regional la Mediplus Galati, iar acum este Project Manager la Mediplus Exim Chisinau.

 

- este asociat cu Racovita Catalin in afacerea din constructii (Euroland Construct), asa cum rezulta chiar de aici.

 

- este administratorul unei societati comerciale cu activitate in domeniul farmaceutic, in Galati (de asta data in zona urbana): Sanmedfarm 2008 srl, de fapt omul prin care Racovita a controlat pana acum trei luni aceste farmacii.

 

Mai multe detalii iti va da Ioana, cand va dori sa posteze.

May 7, 2012 at 12:47 PM Flag Quote & Reply

anamaria_ssb
Site Owner
Posts: 9

PS: dupa cum vezi sunt echidistanta si nu cenzurez nicio postare, asa cum ai insinuat. Esti binevenit sa postezi orice doresti, dar iti reamintesc ca apararea ta nu trebuie construita aici, ci in fata patronatului. Acolo chiar conteaza. Reputatia ta in firma las-o mai la urma. Acum oricum e cam sifonata...

May 7, 2012 at 12:52 PM Flag Quote & Reply

Ioana SSB
Member
Posts: 9

@ "vlad":

Contrar a ceea ce crezi tu, angajatii Sensiblu au dreptul sa faca orice doresc in timpul lor liber, inclusiv sa posteze pe acest forum. Este mai bine sa faca asta decat sa faca ceea ce face Racovita: sa tradeze compania si sa desfasoare activitati interzise de contractul de munca individual.
Si da, avem voie sa interactionam cu angajatii altor companii farmaceutice. Este dreptul nostru si nu ne poate opri nimeni.
Cat despre frica ta, fii fara grija: cei din lanturile concurente nu citesc despre Sensiblu, ci despre Racovita. El nu reprezinta in niciun caz Sensiblu.

May 7, 2012 at 1:06 PM Flag Quote & Reply

sara_ssb
Member
Posts: 3
May 8, 2012 at 10:39 AM Flag Quote & Reply

You must login to post.